Anime Studio 6 Çıktı!

Uzun bir süre 5 sürümünde çakılı kalan ve en son 5.6 sürümü kullanıma sunulan Anime Studio nihayet yeni sürümü ve yetenekleriyle kendini gösterdi. Yeni sürümü henüz denemedim. (garip bir deneme sürümü politikası uygulayan Smith Micro'yu buradan kınıyorum) Gördüğüm kadarıyla baya bir yeni özellik eklenmiş. Daha karizma görünsün diye biraz da renk falan yapmışlar. Yeni özelliklere kabaca bakarsak:

1-Content Libary (İçerik kütüphanesi): Dosya yönetimi meselesine sonunda el atmışar ve içerik kütüphanesi yapmışlar. Kullanışlı bir özellik olsa gerek.

2- Sequencer (Sıralayıcı): Projeye ses ve video ekleme ve düzenleme işini daha da kolaylaştırmak için time-line'a yeni bir araç eklenmiş.

3- Integrated Lip-Synching (Dahili dudak senkronu): Aslında bu önceki sürümlerde de vardı ama bunda ses dosyasıyla uyumlaştırmayı daha kolay halledebiliyoruz sanırım. Bi bakmak lazım.

4-Motion Tracking (Hareket izleme): Güzel bir özellik. Sahneye koyduğumuz resim veya vektör grafiklerin yine sahnedeki başka bir videoda bir noktayı izlemesi esasına dayanan özellik.

Diğer özelliklere de baktım ama bana biraz koftiden geldi. O yüzden burda bahsetmeye gerek yok. AS.6 ile ilgili daha fazla bilgi için buyrun.

0 yorum:

Yorum Gönder